4dsdev
Views: 613,822 Main | Rules/FAQ | Memberlist | Active users | Last posts | Calendar | Stats | Online users | Search 11-22-17 02:38 AM
Guest:

Main - Posts by tylermstevens


tylermstevens
Posted on 10-28-15 12:57 PM, in blargSnes -- SNES emulator for the 3DS Link | #587
Where am I going wrong? I have installed blargSNES 1.3 on my Old 3DS XL 10.2.0.28 U and can get the home-brew to work and got the icon to load once or twice but it doesn't load to anything when I click it. Sometimes the icon doesn't even show up. I have tried to install and reinstall it multiple times can can not get it to work. I would say my tech knowledge is at least a 6 out of 10 so please be gentle ha. I am having the same issue will trying to put other emulators on there too. Even the mgba emulator runs everything super slow to where its unplayable. What am I doing wrong...I love you all for the work you do and will love you even more once I get this working. OH I am using NinjHax 2.5 if that matters

tylermstevens
Posted on 10-28-15 01:21 PM, in blargSnes -- SNES emulator for the 3DS (rev. 2 of 10-28-15 02:25 PM) Link | #589
Thank you so very much! That made it load to the point to where I can at least scroll through my moms. I clicked on a few of them and they load beautifully but when i push a button they freeze. Is there a button map or is it the same as it SNES

Ok Zelda is not working everything else so far is now working


Main - Posts by tylermstevens

Page rendered in 0.014 seconds. (2048KB of memory used)
MySQL - queries: 22, rows: 63/63, time: 0.011 seconds.
[powered by Acmlm] Acmlmboard 2.064 (2015-10-07)
© 2005-2008 Acmlm, Xkeeper, blackhole89 et al.